Föreningsnytt Nr 3 Juni 2022

På våra aktiviteter måste alla vara eller bli medlemmar.

Så passa på att anmäla övriga familjemedlemmar för endast 50 kr året ut. Maila uppgifterna till skovde@astmaochallergi.se

Sommarerbjudande för ny huvudmedlem. Endast 100 kr för resten av 2022. Erbjudandet gäller t.o.m. 31 augusti. Den som värvar en ny huvudmedlem får ett Ica presentkort på 50 kr som Tack.

Så passa på att anmäl din kompis eller släkting. Enklast är att maila uppgifterna till skovde@astmaochallergi.se

*******

Äventyrs minigolf

Lördagen den 20 augusti spelar vi Äventyrs minigolf vid Billingehov i Skövde. Varje bana kan spela på olika sätt och då får man en annan svårighetsgrad. Läs mera på https://skovdeaventyrsgolf.se . Detta passar hela familjen stora som små.

Banan är öppen kl 12-18 men det är Drop in så för att undvika köbildning så kanske inte alla familjer ska börja spela minigolf samtidigt kl 12. Marie återkommer.

Barn under 12 år är gratis och övriga vuxna kostar 60 kr oavsett om man väljer att spela 6 hål eller 18 hål. Anmäla er till Marie Göthe på marie.e.gothe@gmail.com eller 073-330 34 69

*******

Resa till Säfsen

Fredagen den 26 till söndagen 28 augusti åker vi till Säfsen. Under helgen finns det möjlighet att fiska, vandra, bada, paddla kanot, m.m.

Kostnad vuxen 800 kr, ungdomar 8-15 år 500 kr och barn under 8 år 350 kr.

I priset ingår Stuga, äventyrspasset, slutstädning samt mat på lördag kväll på Hyttans Kök & Bar. Övrig mat ansvarar var och en för.

Ni ordnar resan dit och hem själva. Vill ni läsa mer gå in på https://safsen.se/erbjudande/safsen-komplett/

Anmälan till Karola Åkesson på telefon: 0768-119061 eller mail: karola.akesson@skovde.se

Resan betalas med swish när ni fått bekräftat att ni kommit med. Alla deltagare måste vara medlemmar i föreningen.

*******

Alpackahäng med lyxvåffla

Lördagen den 10 september kl 14 så blir det ett besök på Krokens alpacka & våffelstuga. Vi samlas i hagen och ägaren berättar om alpackorna och verksamheten, sedan får den som vill mata alpackorna med godis ur sin hand. Efter besöket i hagen serverar dom extra lyxigt våffelfika där även varm eller kall dryck ingår. Gluten och laktosfria våfflor finns men måste föranmälas till Mona vid anmälningstillfället. Det är en härlig utemiljö på landet och en passande aktivitet för de yngre barnen.

Vi har bokat 20 platser så anmäl er så fort ni har möjlighet. Kostnaden är 100 kr per person ( små barn som inte äter våffla är gratis ) Hund finns på gården men kommer att vara inomhus när vi är där. Adressen är Krokens Alpacka Trässberg Kroken 6, 531 93 Lidköping. Anmäl er till Mona Stahel-Paananen på mona-sp@hotmail.com

*******

Hjälp med uppstarten av vår nya hemsida

Vi skulle vilja ha hjälp att skapa vår nya hemsida. Det finns färdiga mallar från förbundet som inte är aktiverade. Vi behöver lägga in material för första gången. När det är dags för de löpande uppdateringarna så kommer vi sköta detta själva så det är uppstarts fasen vi behöver hjälp med. Kontakta Marie på 073-3303469

*******

Shuffleboard med mat

Söndagen den 25 september kl 12 spelar vi shuffleboard på Nöjesarenan i Skövde. Vi har bokat 4 bord med plats för ca 4-6 personer vid varje bord. Vi spelar i 1 timme och sedan äter vi en hamburger tallrik.

https://www.nojesarenan.se/ Anmälan till Ulla Karnevi på 070-2010195 eller ulla.karnevi12@gmail.com Vuxna betalar 150 kr per person och gratis för barn upp till 12 år.

*******

Yoga höstterminen

Det finns platser kvar till våra yogagrupper med olika inriktningar inför hösten. Föreningen bjuder på halva terminsavgiften så det är mycket förmånligt. Vill du läsa mer om utbudet och de olika yoga grupperna

Kontakta oss på skovde@astmaochallergi.se så kan vi svara på dina frågor

*******

Hoppas ni alla får en varm och skön sommar önskar styrelsen

Till toppen av sidan